HOME REPARATIE ONDERHOUD REINIGING PRODUCTEN SERVICE OPDRACHTGEVERS CONTACT
Onderhoud  Printers •  PC´s en overige hardware
 
ONDERHOUD
  

Wist u dat… goed onderhoud de levensduur en de werking van uw computers, faxen en printers kan verlengen? En dat u zichzelf daarmee niet alleen geld bespaart, maar ook tijd en een hoop gedoe? Apparatuur vertoont nou eenmaal van tijd tot tijd gebreken, waarvan 60% direct te wijten is aan stof en vuil. Daarmee loopt u grote risico's. Als bijvoorbeeld uw computer uitvalt en u een hoeveelheid waardevolle gegevens kwijt raakt, betaalt u hiervoor een hoge prijs. Stofophoping kan echter ook een brandgevaarlijke situatie creëren met alle mogelijke gevolgen van dien.

Bedenk hierbij dat uw apparatuur meer stof hapt dan u lief is zelfs al oogt het nog zo schoon, want apparaten die langdurig in gebruik zijn zuigen lucht aan voor koeling. In lucht zit stof, veel stof. Vooral apparaten die op de grond staan zuigen veel stof op en dat kan op den duur leiden tot oververhitting, brandgevaar en beschadigde elektronica. Tot een aparte groep behoren de apparaten die papier en inkt of toner verbruiken zoals de fax, kopieermachine of printer.

De fijne toner- en papierdeeltjes hechten zich aan de rollen en de behuizing en leiden op den duur tot vermindering van de kwaliteit van de afdrukken en geeft bovendien aanzienlijk meer kans op technische problemen.

Amida Het Gooi verzorgt het onderhoud van uw kantoorapparatuur, zodat alles soepel blijft verlopen en u zich kunt bezighouden met uw eigen werk. Klinkt goed? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

 

 

 

Amida Het Gooi | Postbus 2699 | 3800 GE Amersfoort | T: +31 (0)33 433 1070 | F: +31 (0)33 433 1071 | E: info@amida-hetgooi.nl | KVK: Gooi en Eemland 32070876