HOME REPARATIE ONDERHOUD REINIGING PRODUCTEN SERVICE OPDRACHTGEVERS CONTACT
 
 
OPDRACHTGEVERS
 

 

Amida het Gooi is voor veel opdrachtgevers het passende stukje in de puzzel; we gaan altijd voor een goede match, op alle fronten, met de organisaties waarvoor we werken. We zijn breed inzetbaar, hebben ruime ervaring en de know how om te werken binnen verschillende disciplines.

Zo behoren tot onze opdrachtgevers onder meer grote en kleine bedrijven in de bouw‐ en architectuur sector. Ook reclameburo's en de drukkerijwereld hebben ons gevonden voor onderhoud en reparatie aan hun printers, maar ook de DesignJets/Plotters.

Bedrijven en organisaties, die werken met (klant)gevoelige informatie en/of apparatuur, zoals ziekenhuizen, farmaceutische industrie en onderwijsinstellingen behoren tevens tot onze klanten. Zij werken met ons vanwege onze vakbekwaamheid, snelheid en accuratesse maar zeker ook vanwege onze betrouwbaarheid en flexibiliteit. We hebben ons er tevens in bekwaamd te werken op "moeilijke" locaties als Ok's, intensive care afdelingen en steriele ruimten als bijvoorbeeld in laboratoria.

Logistieke‐, en transport‐bedrijven werken graag met ons omdat, buiten onze brede kennis van de gewone IT hardware, ook onze kennis van de veelgebruikte matrix printers groot is.

Tot onze opdrachtgevers behoren ook organisaties die ons voor hun klanten inhuren om bijvoorbeeld kassasystemen en betaalterminals aan te leggen of te ontmantelen. Veel externe netwerk/systeembeheerbedrijven huren ons bovendien in om voor hun klanten de randapparatuur te onderhouden.

En er zijn natuurlijk diverse andere bedrijven die gewoon gebruik maken van onze diensten omdat wij, wij zijn. Zij zijn blij met een snelle, vakkundige en flexibele oplossing en onze prettige, eerlijke en betrouwbare werkwijze. Daar staan wij dan ook voor en zijn we trots op.

Wij werken voor bedrijven in alle windrichtingen van Nederland en Vlaanderen: zowel kleine als grote organisaties met meerdere vestigingen.

 

 

Amida Het Gooi | Postbus 2699 | 3800 GE Amersfoort | T: +31 (0)33 433 1070 | F: +31 (0)33 433 1071 | E: info@amida-hetgooi.nl | KVK: Gooi en Eemland 32070876