HOME REPARATIE ONDERHOUD REINIGING PRODUCTEN SERVICE OPDRACHTGEVERS CONTACT
Reiniging Printers en PC's Overige hardware en werkplek
 
REINIGING PRINTERS & PC'S
 

  PRINTERS
Of het nu om een multifunctional, een all in one, laser of inkjet printer gaat; in alle gevallen wordt de printer inwendig papierstof, toner en zoveel mogelijk inktvrij gemaakt. Het papiertransport wordt ontdaan van aangekoekte vuil-, inkt- en tonerresten. Verder worden de ventilatieopeningen stofvrij gemaakt en de printer uitwendig gereinigd.

DESIGNJET/PLOTTER
Bij deze reinigingsbeurt wordt de printer gereinigd van papierstof en inktresten en inwendig en uitwendig gereinigd. Verder wordt de printer visueel gecontroleerd op mogelijk te verwachte problemen, hiervan wordt melding gemaakt en een eventueel vervolg advies gegeven.

PROCESSORKASTEN
De processorkast is een van de grootste stofhappers en wordt na opening stofvrij gemaakt. Daarbij gaat extra aandacht uit naar de ventilatoren. Een stofvrij kast verkleint de kans op storingen en mogelijk brandgevaar.

TOETSENBORDEN
Het toetsenbord is helaas een van de vuilste attributen op de werkplek, hij zit vaak vol bacteriën en ziektekiemen. Hij wordt sterk vervuilt door huidvetten van de gebruiker ook vallen er vaak nietjes, paperclips en andere kleine voorwerpen in. Soms vinden we hele lunchpakketten verkruimeld tussen de toetsen terug. Tijdens de reiniging worden deze zaken allemaal netjes verwijderd en komt hij er weer als nieuw uit te zien.

MUIS
Het komt gelukkig niet vaak voor maar soms hebben bedrijven, zonder het zelf te weten, door vervuiling en etensresten in de apparatuur, ineens de beschikking over 2 soorten muizen op hun werkplekken. Een daarvan wil je daar absoluut niet hebben; niet alleen omdat het niet hygiënisch is, maar ook omdat kabels, electronica en/of papier aangeknaagd kunnen worden. Belangrijk is daarom een schone werkplek waarbij dan ook de muis gereinigd wordt van alle vuil en huidvetten.

Monitoren
Deze worden stofvrij gemaakt en ontdaan van alle vette vingerafdrukken zodat er weer een duidelijk beeld onstaat.

Laptops
Bij laptops worden het toetsenbord stof en vet vrij gereinigd, het beeldscherm vingerafdrukvrij en de ventilatoringangen schoongemaakt. 

 

Amida Het Gooi | Postbus 2699 | 3800 GE Amersfoort | T: +31 (0)33 433 1070 | F: +31 (0)33 433 1071 | E: info@amida-hetgooi.nl | KVK: Gooi en Eemland 32070876