HOME REPARATIE ONDERHOUD REINIGING PRODUCTEN SERVICE OPDRACHTGEVERS CONTACT
Reiniging Printers en PC's Overige hardware en werkplek
 
REINIGING OVERIGE HARDWARE EN WERKPLEK
 

 

OVERIGE HARDWARE
Alle overige hardware wordt uiteraard op de daarvoor geëigende manier gereinigd. Zo zal voor een
scanner of kopieërmacine de nodige aandacht bij de documenteninvoer en het documenten
leesgedeelte liggen. Elk apparaat krijgt zijn specifieke aandacht voor de meest vervuilende
onderdelen.

WERKPLEK
Overkomt het u ook? Maandagochtend het schoonmaakbedrijf is geweest…het hele kantoor spik en span; vloeren gezogen, ramen gezeemd, prullenbakken geleegd… alles schoon… behalve uw IT- hardware en alle randapparatuur als telmachines of calculators, telefoon, labelprinters, papierversnipperaars, etc. Logisch.. Schoonmaakbedrijven mogen dit over het algemeen niet doen maar ondertussen zijn de belangrijkste attributen waarmee u werkt gewoon smerig. Mensen met smetvrees kunnen dan ook maar het beste uit de buurt blijven van computers. Op toetsenborden en muizen zitten meer bacteriën dan op wc-brillen. Dit geld zeker voor de flexplekken. En hoewel wij bekend staan als een proper en hygiënisch volk, blijkt dat dus lang niet altijd als er gekeken wordt naar de staat van onderhoud van hardware. Vooral toetsenborden blijken vaak erg vuil.

Recent onderzoek heeft nog eens aangetoond dat een slecht verzorgd toetsenbord een verzamelpunt is van vele ziektekiemen. Het schoonmaken van computer- en randapparatuur is dan ook vaak een onterechte, sluitpost op de begroting. Toch hoeft regelmatig onderhoud van uw toetsenbord niet duur te zijn. Een gebruiker ziek thuis is vele malen duurder. Ook telefoontoestellen zijn relatief smerig. "Bureaus zijn cafetaria's voor bacteriën", luid de mening van veel onderzoekresultaten."Als iemand verkouden is of griep heeft, kunnen de oppervlakken die hij/zij aanraakt, dienen als verspreidingspunten". Sommige griepvirussen kunnen wel tot 72 uur op een oppervlak blijven leven.

Amida het Gooi heeft daarom in samenwerking met Disko; de toonaangevende fabrikant op het gebied van IT reinigingsproducten, een onderhoudsprogramma samengesteld, waarin u tegen een aantrekkelijk tarief uw toetsenborden, telefoons en beeldschermen schoon kunt (laten) houden.

Ziet u ook het belang van een schone én gezonde werkplek in? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij doen u een "schoon" voorstel voor het reinigen van de apparatuur op uw werkplek. Maar niet alleen ten aanzien van de hygiëne en de daarbij behorende schoonmaak kan Amida het Gooi een rol spelen. Desgewenst richten we uw werkplekken volledig in wat betreft hardware, en/of bekommeren we ons om de ordening van de bedrading / bekabeling rondom de werkplek(ken). 

 

Amida Het Gooi | Postbus 2699 | 3800 GE Amersfoort | T: +31 (0)33 433 1070 | F: +31 (0)33 433 1071 | E: info@amida-hetgooi.nl | KVK: Gooi en Eemland 32070876