HOME REPARATIE ONDERHOUD REINIGING PRODUCTEN SERVICE OPDRACHTGEVERS CONTACT
Reparatie •  Printer, PC en overig
 
REPARATIE - PRINTERS, PC'S EN OVERIGE
 
 

PRINTERS
Met het repareren van printers zijn wij bij onze klanten het meest bekend en binnen deze discipline herstellen we vrijwel iedere printer, of het nu een inkjetprinter een colorlaser, een monochroom laser of een all in one printer is. Wij zijn niet merkgebonden.

Het is uiteraard wel belangrijk of er voor de desbetreffende printer onderdelen uitgebracht worden door de fabrikant, want helaas komt het met name bij inkjetprinters steeds vaker voor dat die niet leverbaar
zijn. Natuurlijk moet het prijstechnisch ook verantwoord zijn om te repareren. Wij vinden het belangrijk daarin eerlijk te zijn in het geven van ons advies; u bepaald daarna of u een reparatie wel of niet laat uitvoeren. Onder dezelfde voorwaarden en mogelijkheden repareren wij uiteraard ook matrixprinters, multifunctionals en designJets/plotters voor u.

PC's
De eventuele reparaties aan uw PC hardware kan uiteraard ook door Amida het Gooi gedaan worden. U kunt dan denken aan vervanging van de voeding, de harde schijf of het vervangen, c.q. plaatsen van een dvd/cd - speler/ brander in de processorkast. Met reparatie aan de PC software kunnen wij u niet zelf helpen, maar we kunnen u uiteraard wel in contact brengen met goede professionals die dit wel kunnen.

OVERIGE
Reparatie aan overige IT-hardware als scanners, faxen of kopieerapparaten verzorgen, is ook een van onze diensten. Ook hierbij is het uiteraard zo dat we niet merk gebonden zijn en u een eerlijk advies geven over de (on)mogelijkheden.


 

 

Amida Het Gooi | Postbus 2699 | 3800 GE Amersfoort | T: +31 (0)33 433 1070 | F: +31 (0)33 433 1071 | E: info@amida-hetgooi.nl | KVK: Gooi en Eemland 32070876