HOME REPARATIE ONDERHOUD REINIGING PRODUCTEN SERVICE OPDRACHTGEVERS CONTACT
 
 
SERVICE
 

 

Het geven van goede service vinden wij uiterst belangrijk en dat is daarom een van de pijlers waarop ons bedrijf rust en waarin we ons onderscheiden. We zijn snel, vakkundig, flexibel en oplossingsgericht zonder dat u aan een contract vastzit.

ADVIES OP MAAT
We leveren service en advies op maat en uw probleem of storing maken we tot onze zorg. Ook bij uw dilemma in de keuze van nieuw apparatuur kunnen we vrijblijvend en kosteloos adviseren aan de hand van uw wensenlijstje, zodat u er op kunt vertrouwen dat wat u aanschaft ook bij u en uw bedrijf past.

PLAATSING EN AANSLUITING VAN APPARATUUR
We kunnen ons goed voorstellen dat u zelf de tijd niet heeft en de zin niet ziet van het zelf plaatsen en aansluiten van uw net aangeschafte apparatuur. Heeft u deze via Amida het Gooi geleverd gekregen dan doen we dat als extra service voor u. In alle andere gevallen zijn wij gewoon in te huren om dit voor u te doen.

REGISTRATIE/INVENTARISATIE SERVICE
Het is verrassend dat maar weinig bedrijven een goed overzicht hebben van hun IT bezittingen. Amida het Gooi kan u een compleet overzicht aanbieden zodat u weet wat u heeft en waar het zich bevindt.
Uw apparatuur wordt geïnventariseerd. (apparaat - merk en type- serienummer- intern serienummer - locatie binnen het bedrijf- eventueel met aanvullende informatie zoals het aantal afdrukken). Des gewenst, maar wij raden u dat wel aan, kan de apparatuur voorzien worden van een label / registratie sticker.

VERHUISSERVICE
U heeft meerdere vestigingen en komt "handjes" tekort om defecte apparatuur op locatie te vervangen en aan te sluiten? Of u gaat uitbreiden of verhuizen? Wij sturen graag een "mannetje" om u te helpen of dit vervelende karwei van u over te nemen. Enne…we hoeven het u eigenlijk al bijna niet meer te vertellen; we werken niet met de snelheid van een slak, maar snel en accuraat.


BEKABELING WEGWERKEN EN OF VERVANGEN
Stoort het u ook zo? Al die draden achter en onder uw bureaus. Denkt u ook steeds… geen gezicht? Amida het Gooi kan u helpen.

We lossen uw ( netwerk) bekabelingchaos op door deze te ordenen. Uw schoonmaakploeg raakt dan niet meer verstrikt in uw "spaghetti" en uw werkplek ziet er weer verzorgd uit. We kunnen ook helpen bij de aanleg, uitbreiding en/of vervanging van uw netwerkbekabeling.

AFVOER OUDE APPARATUUR
Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor de afvoer en recycling van uw oude apparatuur. Vooral printers onderscheiden zich milieutechnisch van ander IT afval door de mechanica die erin zit. We treffen er o.a staal, rvs, koper, aluminium, messing, gegalvaniseerd staal ( blik), synthetisch rubber en andere milieubedreigende stoffen in aan. Wij weten precies waar en bij wie we het moeten achterlaten om zo min mogelijk ons milieu te belasten.

VERVANGENDE APPARATUUR
Uw printer of fax wegens reparatie onverwacht lang uit de running, bijvoorbeeld omdat de onderdelen moeilijk verkrijgbaar zijn? Amida het Gooi biedt, mits voorradig, tegen geringe vergoeding vervangende apparatuur aan.

 

 

Amida Het Gooi | Postbus 2699 | 3800 GE Amersfoort | T: +31 (0)33 433 1070 | F: +31 (0)33 433 1071 | E: info@amida-hetgooi.nl | KVK: Gooi en Eemland 32070876